Hartchakra Stimulatie


Stimuli
Om het hart chakra te openen gebruiken we een soort van ritueel. Door diep en goed te ademen stroom de prana en dmv. visualisaties kunnen we dan ons hart chakra openen. Om ons blijvend te verheffen van de derde dimensie naar de vierde hebben we een ritueel nodig. Ook is het krachtiger om dit te doen in een groep van mensen, door de transformerende kwaliteiten van collectieve energie. Meditatie kan ook het hartchakra stimuleren, in combinatie met visualisaties, om op het hart chakra concentreren en te zijn in het centrum van de energie. Soms moeten we ons een beetje verheffen om alles in beweging te zetten naar de vierde dimensie wat vaak gepaard gaat met een spannende tijd, waar we nieuwe ervaringsgebieden en dingen leren kennen.

Liefde
Een van de sterkste krachten in het universum is liefde. Liefde is pure energie en het is. Je kunt het niet analyseren, of begrijpen, het is de pure energie van mededogen. Hoe je compassie is ontwikkeld, is ook afhankelijk van de ontplooiing van iemands hartchakra. Wijsheid en kennis van het leven zijn vaste ingrediënten voor een goed ontwikkeld hartchakra. De manier waarop we anderen behandelen is gerelateerd aan onszelf en is diep verbonden met de manier waarop we omgaan met onze relaties. Behandel dus anderen op een manier zoals je zelf behandeld wil worden. In een liefdesrelatie met een ander persoon, openen we ons hartchakra, dit is goed voor de ontwikkeling van onszelf en de manier waarop we omgaan met andere naaste familieleden, vrienden en geliefden.

Muziek
Muziek is de universele taal van het hart, het kan verhalen vertellen en door het uitwisselen van gevoelens, kan de ziel transformeren. Het kan het hartchakra openen door middel van inspiratie en fantasie. Muziek heeft een diepere invloed op ons dan de meesten van ons zullen erkennen in ons leven. Net als kunst, is muziek als de spiegel van de ziel, we hebben het nodig om ons zelf-bewust te worden. De volgende muziekstijlen kunnen helpen om het hartchakra te openen: Reggae – Psy-Bient (dansbare) - New-Age - Etnische Lounge - Klassiek zoals Mozart. Hartchakra muziek zoekwoorden : mooi - mooie - harmonieus - verheffend - het geven van een gevoel van welzijn en stimuleert onze inspiratie, liefde en vriendschap.

De natuur
De natuur brengt ons terug naar ons ware zelf. De natuurlijke vorm van ons bewustzijn is de basis, daarop bouwen we onze persoonlijkheid. De meeste mensen zijn vervreemd van de natuur, ze denken alleen maar aan de zuivere zuurstof, het is leuk en ontspannend om naar te kijken. Maar ze vergeten af te stemmen op de levenskracht en het gevoel van innerlijke troost dat je midden in de natuur kan ervaren. Om met deze natuurlijke kracht echt contact te maken, moet je alleen zijn, echt alleen waar in de verre omtrek geen mensen te vinden zijn, want zij verstoren de verbinding met dat natuurlijke bewustzijn. In meditatie kun je je zelf openstellen voor de natuur en met de natuur communiceren. Ga naar een boom, en voel de levenskracht, vind een mooie plek in het bos, probeer de energie te voelen van een speciale plek, probeer de dialoog aan te gaan. Het is ook goed voor de natuur, bomen worden in het algemeen veel ouder wanneer ze vaker in contact staan met mensen.

Drugs
De laatste stimuli in mijn lijst zijn drugs, ze zijn de enigen die reële schade kunnen aanrichten, met name de chemische drugs. LSD en XTC hebben een speciaal effect op het hartchakra. LSD op de ervaring van het zijn en je kan daar een trip in maken. XTC, de liefdesdrug, opent de universele kracht van de liefde en verzacht je waarneming. Maar omdat deze drugs zeer schadelijk zijn, raad ik het gebruik van deze drugs af. Beter zijn de natuurlijke drugs, ze zijn minder schadelijk en je kunt ze vaker gebruiken. De Cannabis producten zijn goed voor de geest en het natuurlijke denken. De sterkste vande Cannabis producten is momenteel de isolator. Het bestaat uit pure wiet-kristallen en het is moeilijk om te maken. Eerst moet je een hoop wiet-bladeren verzamelen, de restafval die overblijft bij het knippen van de toppen. Gebruik hiervoor het liefst een nieuwe wasmachine, bijvoorbeeld een kleine en doe de wiet met veel ijs in de wasmachine voor een zeer koude was. Gebruik een speciale zeef of zak om de kristallen van de wiet te isoleren. Voor meer informatie zie Links. Doordat dit product zo sterk is zal de hartchakra zich direct openen, soms voelt dit als een schok en veroorzaakt het hartkloppingen, ook vanwege de adrenalinestoot die in het bloed terecht komt. Na dit soms een te stoned gevoel begint de trip, in de natuur ervaar je de werkelijke betekenis van deze trip. Dit is een zeer sterke drug en moet zeer zorgvuldig worden gebruikt, gebruikt u eerst kleine beetjes, zodat het lichaam de isolator beter accepteert. Psilocybine is ook een zeer sterke drug, uiteraard afhankelijk van de kwaliteit van de paddestoelen, maar bijvoorbeeld goede Mexicaanse of een grote hoeveelheid van de Engelse paddo’s kan een zeer sterk trippende ervaring geven. Het is beter om te trippen met mensen die reeds ervaring hebben opgedaan, ze kunnen je leiden door de soms vervelende niveaus van de trip ervaring. In deze onaangename niveaus is het belangrijk zich te concentreren op een goede buik ademhaling, het zal het adrenaline gehalte in het bloed doen dalen. Ook het drinken van een beetje water zal helpen, door ervaring leer je je meer over te geven aan het proces van de trip. Er zijn ook nog sterkere of giftige soorten drugs, zoals peyote, mescaline, giftige padestoelen, DMT, ayuaska, yopo of andere "sjamanistische" drugs. Het brengt je in contact met "de andere wereld", de wereld van energie en bewustzijn. Soms kunnen we genieten van een moment van een verlichting hoewel we er niet echt klaar voor zijn. Na de ervaring / reis vallen we naar onze 'normale' dagelijkse bewustzijn, soms met een gevoel van verlangen naar de plaatsen die we gewaar werden.

Opmerking
Als je hart chakra opent ,ervaar je een nieuwe wereld, de wereld van het zijn. Je zult eenheid ervaren, soms kan je hart de universele kracht van het leven en de liefde voelen, de levende kracht van de natuur en ook de mogelijkheid in de harten van anderen te schouwen. Hier hebben we de kracht om onszelf te transformeren tot echte uitgekristalliseerde menselijke wezens in plaats van een willekeurige mix van intelligentie en dierlijk gedrag. Hier hebben we de mogelijkheid de hemelse en aardse energie te integreren tot de hoogste macht, het concept van de ervaring, hier en nu.


Click here for Info

fanaticus.com(RIP) >>> MUSHROOM MUSEUM
deoxy.org >>> bemushröömed

stichtingmediwiet.nl >>> medicinale wiet
wietforum.nl >>> ICE
rollitup.org >>> simple-hash-pass-make-quality
wikipedia.org >>> Iceolator_hash
u-grow.com(RIP) >>> iceolator
Pollinator.nl >>> Iceolator bags
Pollinator.nl >>> How to make iceolator (PDF)