Dj Sha-Man-X InfoDj Sha-Man-X BIO


Ik begon met feesten geven in 1992. Een jaar later had ik mijn eerste DJ performance in Willemeen in Arnhem. Eerst draaide ik Acid-house en later Acid-trance. Als DJ Man-X draaide ik regelmatig als Hardcore House & Jungle DJ. Later, zo rond de tijd dat de Drum & Bass ontstond, werd ik moe van de harde en snelle beats en skinheads en stopte als hardcore DJ. Ik draai nog steeds underground stijlen zoals : Acid(core), Space-Techno, Acid Trance, Drum'n Bass & Jungle.

Tot 2012 heb ik een uitgebreide collectie van Detroit Techno & Acid Trance opgebouwd en update deze nog steeds met nieuw materiaal. Tegenwoordig zijn Techno stijlen zeer populair, dus ik heb ook een collectie van de nieuwste Techno stijlen zoals : Space Techno & Psychedelic Techno.

Ga voor meer info naar mijn DJ Man-X site.

In 2005 ontdekte ik de muziek van Shulman en de interesse voor Psy-Bient was geboren. Ik vind dat deze muziek een verheffende sfeer creŽert, heel geschikt om te trippen op natuurlijke hallucinogene drugs, zoals psilocybine en isolator.

Psy-Trance, Psy-Tech & Psy-Bient(dansbaar)
Na een lange voorbereidingstijd heb ik nu een ruime collectie van hypnotische dance zoals : PsyTrance, PsyTechno, Forrest & Psy-Bient (dansbaar). In 2010 kocht ik twee pioneers CDJ-800 MKII (CD-players), Ik train mezelf nu tot een volwaardig psychedelic DJ, variŽrend van rustige chill, downbeats tot snelle hypnotiserende beats. Natuurlijk zal ik mijn lange tijd als Acid-Trance DJ en mijn ervaring als psychedelische Ambient DJ gebruiken om me verder als Psychedelische Dance DJ te ontwikkelen.

DJ Sha-Man-X : PsyTrance, Downbeats Psy, Psy-Techno, Forrest & PsyBient(danceable), Acid-Trance, Acidcore & Space Techno.Energetic Vortex


logo Deze laatste 5 jaar zit ik in het proces van reorganiseren van mijn home studio voor mijn muziek project Energetic Vortex, een Psychedelisch Techno Project (waar twee stijlen samen komen).

Voor Info, BIO, Videoís & Audio-Streams >> Energetic VortexSjamanistisch Bewustzijn


Mijn nieuwe DJ naam Sha-Man-X is natuurlijk gebaseerd op mijn oude DJ naam, maar ook op de affiniteit die ik heb met het eeuwige sjamanistische bewustzijn. Het is verbonden met de geest van de mens, die het leven aanving op deze planeet. Het geeft spirituele leiding aan de mens en verbindt de materiŽle wereld met de spirituele wereld. Sjamanen waren de eerste priesters - artsen - geestelijk begeleiders, niet alleen voor individuen maar ook voor de hele stam. De kennis van de geestelijke wereld, de medicinale en psychogenetische effecten van kruiden zijn in wezen van fundamenteel belang voor de wereld van tegenwoordig. Het werken met magie en energie-visualisaties bracht me in contact met de oudste bron van kennis in deze wereld: de Natuur!